Відгуки студентів про навчання

Мир Вам!

Студенти 4-го курсу заочного відділення ЛБС щиро дякують педагогічному колективу і всім служителям семінарії за ту працю, яку вони здійснюють на Божій ниві. Вже четвертий рік навчання пов’язує нас з братами і сестрами, що об’єднались у спільній праці – нести Боже Слово у світ, яке потребує від одних, бути вчителями, від інших – учнями.

Ось закінчився ще один етап навчання, ще один крок, який залишив в наших серцях приємні спогади спілкування, навчання і пізнання Божих істин. Дякуємо Господу за наших братів Вознюка Віктора і Мокієнко Михайла. Дякуємо їм за їх бажання поділились своїм досвідом у Христі, а також за ті знання, які вони намагались донести нам, щоб ми могли стати гідними служителями Ісуса Христа. А Йому слава, хвала і подяка за цей благословенний час.

 О.Басій

Студент 4 курсу

 ************

 

Я навчаюся в семінарії вже четвертий рік, і кожна сесія є великим благословінням для мене. Це найкращий час проведений не тільки в пізнанні мого люблячого Бога,  а  в спілкуванні з друзями, які в мене є завдяки навчанню в семінарії. Остання сесія не є виключенням. Були не тільки хороші викладачі з якими час летить непомітно, а й предмети дуже важливі і практичні для життя, знання яких обов’язково стане в нагоді в майбутньому. Було багато практичних порад, нової інформації, і просто хорошого настрою, і  хочеться щоб цей час ніколи не закінчувався.

 

Антонова Карина

Студентка 4 курсу