Skip links

ВИПУСК – 2017

21 травня 2017 року відбувся шістнадцятий Випуск студентів Львівської Богословської Семінарії. 25 студентів стаціонарного та заочного відділень завершили ще один етап навчання у своєму житті.

Ступінь «Бакалавр богослов’я» отримали 11 випускників, «Бакалавр пасторського служіння» – 7, «Бакалавр християнського служіння» – 5 і «Християнський служитель» – 2.

Свято Випуску та церемонія вручення дипломів проходило у приміщенні Церкви «Голгофа» (м.Львів), на якому були присутні рідні, знайомі випускників, працівники та гості Семінарії, та багато інших, які прийшли розділити радість та привітати випускників.

Студенти та випускники стаціонару та заочного відділення об’єдналися в хвалі для Богу, підготувавши музичну частину даного свята.

Проповіддю від імені випускників звернувся випускник стаціонару Д.Гавронський, запевняючи, що недостатньо просто молитися і думати, що Бог все зробить за нас. Так як ми самі маємо використовувати дані нам дари. Студентка заочного відділення Ж.Готра від імені всіх випускників висловила подяку усім, хто були причетні до здійснення їхнього навчання а ЛБС.

Служителі церков зверталися до усіх присутніх і, особливо, до випускників. Можна було помітити, що всі вони зверталися зі спільним закликом – посвятити себе на служіння Богу. Т.Колівошка закликав брати приклад з Ісуса Навина як бути вірним Богу, П.Кожа, на прикладі пророка Ісаї, говорив про посвяту Богу, чути завжди голос Божий і виконувати Його волю. Заключну промову мав Кірк Кауффелдт, директор GlobalEd у П’ятидесятницькій асамблеї Канади, заохочуючи випускників у тому, що всі вони є працівники разом з Христом. Такий працівник працює важко, використовуючи те, що має, але при тому розуміє, що робота – це поклоніння Богу; є частиною Божої Церкви загалом в світі і має єдність з тими, хто має ту ж саму ціль; звертається до Бога: «Що Ти робиш і як я можу бути частиною цього?», а не «Що хочеш, щоб я робив?».

Звичайно, сумно розставатися із чудовими і талановитими студентами, однак радісним є те, що вони зможуть проголошувати Благу Звістку людям, і розширювати Царство Небесне тут на землі.

«Нехай книга цього Закону не відійде від твоїх уст, але будеш роздумувати про неї вдень та вночі, щоб додержувати чинити все, що написано в ній, бо тоді зробиш щасливими дороги свої, і тоді буде щастити тобі. Чи ж не наказав Я тобі: будь сильний та відважний? Не бійся й не лякайся, бо з тобою Господь, Бог твій, у всьому, де ти будеш ходити» (Іс.Нав.1:8-9)

[Best_Wordpress_Gallery id=”7″ gal_title=”ВИПУСК – 2017″]